Jennies Tafel Foundation


“The kindness you put out into the world has a way of coming back to you”


Jennies Tafel Foundation helpt filippijnse kinderen uit arme gezinnen met hun opleiding door kinderen te voorzien van benodigdheden voor school.  De filippijnse overheid doet haar best om kinderen naar school te laten gaan, maar de ouders moeten wel zelf de kosten dragen van simpele dingen zoals schriften, pennen en boeken. Sommige kinderen gaan daarom niet of later naar school.  Jennies tafel probeert deze kinderen te helpen. De projecten Jennies tafel foundation doet zijn in eigen beheer en worden uitgevoerd door betrouwbare vrijwilligers ter plaatse.   


Daarnaast worden de Filippijnen regelmatig getroffen door natuurgeweld. De armste mensen lijden daar het meest onder.  Jenniest tafel foundation probeert deze mensen dan te helpen met de eerste levensbehoeften.


De opbrengsten van door tafelhuurders en andere mensen gedoneerde artikelen en geld worden gebruikt voor de bovenstaande doelen.

Project Tiaong-Laguna


Een deel van opbrengst van de donaties is voor schooljaar 2023-2024 aangewend om op twee scholen in de Filippijnen ongeveer 75 kinderen te helpen met schoolspulletjes.  Wij hebben de docenten op deze basis-scholen gevraagd om een een selectie te maken van kinderen die het, het hardste nodig hebben.  Met het budget dat beschikbaar was zijn de vrijwillgers daar aan de slag gegaan.  Onze dank gaat uit naar deze vrijwilligers en naar de donateurs die het leven van 75 kinderen en hun ouders een klein beetje gemakkelijker gemaakt hebben.

Doneren of helpen ?


Door spullen van de Foundation tafel te kopen steun je het goede doel. Het is ook mogelijk te doneren in de vorm van spullen of geld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Dinsdag - Vrijdag
11:00 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag - Maandag
Gesloten