Pakket-punt

Jennies Tafel is pakket punt voor Homerr, DPD en DHL-Express en DHL-Parcel

Verstuur of haal je pakket bij ons en kom gelijk even sneupen in onze winkel

Homerr


Met Homerr kun je goedkoop pakketjes versturen binnen Nederland, naar Belgie of Frankrijk.

Homerr is een service-punt naar service-punt dienst. Dus de geadresseerde dient het pakket bij een Homerr service punt in zijn buurt op te halen. Onze Homerr koeriers komen bijna elke dag pakketten brengen en ophalen.


Zelf goedkoop een pakket versturen met Homerr ?  Gebruik onderstaande link om een pakket versturen https://send.homerr.com/?id=30284


Vul de gegevens van de geaddresseerde (ook email en mobiel) in, vul de gegevens van jezelf in en betaal. Je krijgt van Homerr dan een QR code toegestuurd, die wij kunnen scannen als je het pakket brengt.  

DPD


Met DPD is het mogelijk om een pakketje naar een huisadres te sturen. naar een ander DPD service-punt gaat ook. Dat laatste is iets goedkoper.


Een pakket via DPD komt over het algemeen eerder aan dan met Homerr, maar de verzendkosten zijn iets hoger, maar altijd nog veel goedkoper dan Post.nl.


Om een pakket met DPD te versturen kun je de volgende link gebruiken: https://versturen.dpd.com/versturen/pakket


Vul de gegevens van de geaddresseerde (ook email en mobiel) in, vul de gegevens van jezelf in en betaal met ideal.  Je krijgt van DPD dan een label toegestuurd.  Print dat uit en plak het op je te versturen pakket. Lever het vervolgens bij ons in.

DHL-Express


Met DHL-Express kun je wereldwijd pakketen versturen. 


Dit kan op twee manieren: 

Je kunt via de website van DHL-Express zelf een label aanmaken en de zending bij ons aanbieden.


Wij kunnen de verzending ook hier in de winkel voor je regelen.

Je krijgt dan een officiele DHL doos en de verzendlabels en douane formulieren worden dan door ons afgedrukt.  Je betaald dan in de winkel voor de verzending.


DHL-Parcel

Wij zijn vanaf vrijdag 10 november ook DHL-Parcel punt, dat betekent dat je nu bijna al je vinted pakketjes in een keer bij ons kunt afleveren. Scheelt weer een beetje tijd en gesjouw.


Dinsdag - Vrijdag
11:00 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag - Maandag
Gesloten